صادرات

تاجرین بزرگ زیادی وجود دارند که عملیات صادرات مجموعه خود را
معمولا به شرکت‌های بازرگانی واگذار می کنند و ما این افتخار را داریم
که با این مجموعه های بزرگ همکاری داشته باشیم.

مراحل صادرات کالا چیست؟

۱- کارت بازرگانی معتبر به نام صادر‌کننده

۲- اخذ مجوز صدور کالا (این مجوز در شرایطی نیاز است که برای صدور کالا مد نظر شما از طرف وزارت بازرگانی موافقت کلی اعلام نشده باشد).

۳- اخذ گواهی بهداشت و قرنطینه‌ (این مجوز برای موارد دامی، نباتی و برخی موارد مشخص دیگر مورد نیاز است).

۴- در صورتی که کالا مشمول قوانین اجباری استاندارد صادراتی باشد باید گواهی استاندارد نیز داشته باشید.

۵- گواهی‌های مرسوم یا گواهی انرژی اتمی که این مورد نیز برای برخی موارد خاص مورد نیاز است.

۶- تهیه Packing List یا صورت عدل بندی که در صورت متنوع بودن کالا مورد نیاز است.

۷- در صورتی که قصد صادر کردن فرش را دارید نیاز دارید شناسنامه فرش را نیز تهیه کنید.

مزایای صادرات کالا به کشورهای مختلف چیست؟

حمایت بخش دولتی

دولت برای صادر کنندگان تخفیفات ویژه ای در نظر می گیرد. حتی جوایز و تسهیلات متعددی نیز برای صادر کنندگان در نظر گرفته است. علاوه بر این ها، دولت برای کسانی که در حوزه صادرات فعال هستند، وام هایی با سود کم پرداخت می کند، تا شرکت ها و افراد به صادرات کالا ترغیب شوند. زیرا این عمل می تواند به ارز آوری کشور کمک بسیار بسیاری نماید. به همین دلیل، دولت ها تمام تلاش خود را برای حمایت از آن بکار میگیرند.

تامین ارز واردات

تامین ارز برای واردات، مزیت بعدی است که برای صادر کنندگان وجود دارد. البته این مزیت فقط در کشور ما وجود دارد. زیرا به علت تحریم بانکی، انتقال و تامین ارز برای واردکنندگان، یک چالش جدی می باشد. زیرا بدون انتقال ارز، امکان خرید کالا از کشور های دیگر وجود ندارد. به همین دلیل است که صادرات در ایران به یک مزیت استثنایی بدل شده است و واردکنندگان می توانند ارز حاصل از صادرات خود و دیگران را برای پرداخت هزینه کالای وارداتی استفاده نمایند. این روش می تواند برای واردکنندگان یک مسیر آسان و البته موقتی را ایجاد کند تا با پرداخت هزینه مناسبی کالا را وارد کشور نمایند.

افزایش تنوع محصول

تنوع محصول از بهترین مزیت هایی است که می تواند شامل حال شرکت های تولیدی باشد. زیرا حضور در بازار های بین المللی و جذابیتی که این بازار ها دارند، می تواند باعث افزایش کیفیت و تنوع محصولات شرکت های صادراتی شود. همین امر موجب می شود، که برند این شرکت ها رشد چشمگیری در بین رقبا داشته باشد. در حالت کلی رقابت در بازار های جهانی، ناخودآگاه باعث پیشرفت خواهد شد. افراد شاغل در این مجموعه ها نیز می توانند در پی رشد این کارخانه ها، بهره لازم را ببرند.

keyboard_arrow_up